Bækkenhold

Bækkenhold (før- og efterfødsel)

Målgruppe: Kvinder der har bækken/ryg smerter og gener efter før og efterfødsel.

Oplever du smerter omkring bækkenet, ryggen, nervesmerter ned i benene eller omkring halebenet. Har du problemer med vandladning eller sågar har smerter når du er på toilettet eller ved sex.

Så er disse hold målrettet dig.

Beskrivelse: En kvindekrop er fantastisk, den kan tåle meget og kan udvide sig, indordne sig og komme sig igen efter en fødsel. Igennem en graviditet gennemgår kvindekroppen mange forandringer. Hormonelt som biomekanisk. Det betyder at man begynder at bealste og bruge sin krop på en anden måde, som gør at man kan begynde at få begrænsninger og på sigt smerte relateret dertil.

Nogle gang kan kvindekroppen ikke selv restituere optimalt og skal have hjælpe igennem træning eller anden behandling. Derfor er bevægelse og træning ALTID noget man som kvinde skal gøre efter en fødsel. Og helst også før. Bækkenforløbene og holdene har fokus på målrettet træning og genoptræning af led, muskler og andre strukturer omkring bækken og ryggen.

Der bliver trænet styrke, smidighed, mobilitet. Der bliver undervist i smerter, kost og hvordan et kvindebækken forandre sig ved en graviditet og fødsel.

Det skal være med til at give helheden og forståelsen for hvad man skal gøre selv, så man på sigt bliver selvhjulpen med lette og simple redskaber.

 

Procedure:

  1. Du kommer ind til en forundersøgelse hos en af vores kvindelige specialiseret fysioterapeuter. Der bliver du undersøgt og får lagt en plan for det videre forløb.

  2. Derefter kommer du i et holdforløb eller individuelt forløb på 6-8 uger med træning 1-2 gange om ugen, afhængig af den enkelte.

  3. Til slut bliver du undersøgt, testet og fulgt op af den samme kvindelige fysioterapeut som har fulgt dig igennem hele forløbet. Derefter vil du kunne træne selv eller fortsætte hos os i vedligeholdende træning

1/6
Koege Bugt Moen Borup Center logo.png

Kontakt os

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Køge Bugt Ryg- og knæcenter

Brogade 19 D.

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Møn Ryg- og knæcenter

Elmevej 2

4780 Stege

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk​

Borup Ryg- og knæcenter

Hovedgaden 60E

4140 Borup

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Lykkebækvej Ryg- og knæcenter

Lykkebækvej 4

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Nykøbing F. Ryg- og knæcenter

Herningvej 19

4800 Nykøbing F.

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk