top of page
Rygcenter logo faelles.png

Kiropraktik i Køge, Holbæk og Nykøbing F.

Hos Ryg- og Knæcenteret har du mulighed for at bestille en tid hos vores dygtige kiropraktor. Kiropraktik er en holistisk behandlingsform af neurobiologiske dysfunktioner. Sagt på en anden måde - kiropraktik er behandling af sammenhænge der kan opstå mellem kroppen og nervesystemet. Det overordnede formål med kiropraktik er at få kroppens muskler, knogler og led til at fungere optimalt, så du kan opnå en skøn og smertefri hverdag uden skavanker. Oplever du derfor at din krop gør ondt eller føles i ubalance, så kunne kiropraktik, sammen med god og effektiv genoptræning, gøre en kæmpe forskel for din livskvalitet.

 

Alle vores patienter får en grundig indledende undersøgelse, hvor vi efterfølgende kan udvikle et behandlingsforløb som vil afhjælpe dine problemer. Ligesom I alle andre behandlingsforløb er tid en vigtig faktor indenfor kiropraktik, og alt afhængig af skadens / problemets omfang vil helingstiden variere. Men uanset om du kigger ind i et kort eller længere behandlingsforløb, så er du altid i gode og trygge hænder hos vores professionelle personale hos Ryg- og Knæcenteret. 

 

Kiropraktor behandling

Kiropraktik er et håndværk, hvor en grundig journal, sammen med en grundig undersøgelse af patienten, lægges til grund for en eventuel behandling. En kiropraktor er grundig uddannet i at få muskler, knogler og led til at fungere optimalt, og bruger manipulationsbehandling (også kaldet justering) til at hjælpe dig af med smerter og ubalance. Kiropraktik kan behandle hele bevægelsesapparatet hvilket blandt andet inkluderer:
 

  • Fødder og tæer

  • Knæ og ankler

  • Hofter og bækken

  • Hele rygsøjlen

  • Skuldre, skulderblade og kraveben

  • Albuer og håndled

  • hænder og fingre

  • mm. 

 

Eftersom kiropraktisk behandling inkluderer korrigering af kroppen, er det ikke unormalt at kroppen reagerer, og at du derfor vil opleve ømhed i det behandlede område efterfølgende. Dette er en helt normal reaktion og er som regel meget kortvarig.

 

Bestil en tid til kiropraktik her:

bottom of page