Nakke/skulder

Målgruppe: Alle der oplever smerter og symptomer fra hoved, nakke og skulder regionen.

Oplever du udstrålende smerter ud i armene, hovedpine, spændinger eller har været ramt af piskesmæld eller andre traumer. Så er det vigtigt at få gjort noget ved det. Vores specialiserede forløb har fokus på det og disse hold ville være målrettet dig.

Beskrivelse: Vores hoved og nakke er noget af det vigtigste i kroppen, da vi føler os mere invalideret og ramte når vi har smerter omkring hovedet, hovedpine eller nervesmerter ud i armene.

I langt de fleste tilfælde kan der gøres rigtig meget for at mindske symptomerne. Det handler om at finde årsagen til symptomerne, derfor starter du altid med forundersøgelse, hvor vi kommer omkring det hele. Derefter bliver du sat i forløb enten individuelt eller på hold. Vores hold er gode til at skabe blodcirkulation, styrke og bevægelighed omkring leddene og musklerne.

Holdene er veldokumentet og øger bevægelighed, øger styrken og mindsker smerter og symptomer.

 

Procedure:

  1. Du kommer ind til en forundersøgelse hos en af vores specialiseret fysioterapeuter. Der bliver du undersøgt og får lagt en plan for det videre forløb.

  2. Derefter kommer du i et holdforløb eller individuelt forløb på 6-8 uger med træning 1-2 gange om ugen, afhængig af den enkelte.

  3. Til slut bliver du undersøgt, testet og fulgt op af den samme fysioterapeut som har fulgt dig igennem hele forløbet. Derefter vil du kunne træne selv eller fortsætte hos os i vedligeholdende træning

1/4
Koege Bugt Moen Borup Center logo.png

Kontakt os

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Køge Bugt Ryg- og knæcenter

Brogade 19 D.

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Møn Ryg- og knæcenter

Elmevej 2

4780 Stege

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk​

Borup Ryg- og knæcenter

Hovedgaden 60E

4140 Borup

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Lykkebækvej Ryg- og knæcenter

Lykkebækvej 4

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Nykøbing F. Ryg- og knæcenter

Herningvej 19

4800 Nykøbing F.

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk