top of page

FOOTBALANCE
Personligt tilpassede indlægssåler – passer til enhver sko

About

Fundamentet for hele din krop er dine fødder. Ligesom fingeraftryk er alle fødder unikke, og har deres helt egen form og kontur. Derfor er det altafgørende at du vælger dit fodtøj med omhu, så dit fodtøj matcher dine fødder, og giver den rette support og komfort. Men selv hvis du formår at vælge det rette fodtøj, der som udgangspunkt matcher dine fødders form, så vil både svangstøtten og komforten ikke være 100% tilpasset din fødder. Derfor vil du fortsat kunne opleve en såkaldt “fod ubalance”, som kan medføre smerter og ubehag i både knæ, hofte, ryg og andre steder i kroppen.

Hos Ryg og Knæcenteret løser vi ovenstående problem ved hjælp af personligt tilpassede indlægssåler. Vi forhandler indlægssåler som er 100% tilpasset din fod, og som giver den rette komfort, og understøtter et liv med mere velvære. Vores dygtige eksperter laver en 3D scanning af din fod, så vi kender din fod til punkt og prikke. Derefter analyserer vi på dataen, og udvikler en personlig tilpasset indlægssål, som skaber balance og velvære i dit liv.

Hvordan fungerer det?

Vores såler fra FootBalance er nye på markedet, og adskiller sig fra andre såler på markedet ved at følge foden dynamisk. En dynamisk indlægssål skaber en bedre synergi mellem underlaget, foden og kraften op gennem kroppen. Når du får lavet dine såler følger vi en fast proces, som skaber de bedste resultater

MicrosoftTeams-image (7).png

1. 3D fodscanning

Første step er at få scannet din fod. Vi beder dig om at steppe op på vores 3D fod scanner, så vi kan scanne din fod fra alle vinkler. Scanningen tager cirka tre minutter at gennemføre.

2. Fodanalyse

Vision

Alt data fra din fodscanning bliver brugt til at lave en grundig fodanalyse. Her analyserer vi på alt fra din fods form, svang og meget mere. Derudover kan vi analysere på hvordan din livsstil og aktiviteter har indflydelse på dine fødder.

MicrosoftTeams-image (5).png
310842134_5554564147914670_6215037353716736539_n.jpg

3. Personlig tilpasset indlægssål

Sidst med ikke mindst, baseret på din fodscanning, fodanalyse og vores eksperters rådgivning, laver vi en personlig tilpasset indlægssål, som passer præcis til din fod og personlige behov. Vi gemmer samtidig din personlige fodprofil, så du nemt og hurtigt kan genbestille nye produkter.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er super nemt og hurtigt at komme i gang. Først og fremmest skal du beslutte dig for om du ønsker pakke 1 eller pakke 2. Pakke 1 er vores klassiske 3D scanning af din fod, analyse og udvikling af tilpassede indlægssåler. Pakke 2 er alt ovenstående + en helkropsundersøgelse.

Pakke 1: Scanning samt individuelt tilpassede indlægssåler: 699,-
Pakke 2: Helkropsundersøgelse + Scanning samt individuelt tilpassede indlægssåler: 999,-

Når du har besluttet dig for hvilken af ovenstående pakker du ønsker, så kan du kontakte os på +45 61 16 76 16 eller på info@rygogknae.dk. Vi glæder os til at modtage dig på klinikken, og hjælpe dig god på vej mod et smertefrit liv fyldt med glæde og velvære.

bottom of page