top of page
Ryg og Knaecenter logo.png

Massage i Køge, Nykøbing F, Møn & Borup

Hos Ryg og Knæcenteret tilbyder vi blødgørende og smertelindrende massage på vores klinikker i Køge, Nykøbing F, Møn & Borup. Vi beskæftiger os primært med fysiurgisk massage, hvor man i særlig grad har fokus på kroppens problemområder. Under massagen øges blodcirkulationen lokalt og generelt, hvilket medvirker til hurtigere heling, lindrende smerter og udskillelse af affaldsstoffer i kroppen. Det kan lindre uro i benene, kramper, hævede ben, muskelspændinger, hovedpine, nakkesmerter og generelle opspændinger.

Behovet for massage kan opstå på baggrund af mange årsager. Det kunne f.eks. være dårlig arbejdsstilling, hårdt eller uvant arbejde eller træning, mange gentagne bevægelser eller stress. Uanset hvordan dine muskelspændinger er opstået, kan smertelindrende og blødgørende massage hos en fysioterapeut skabe ro og afslapning i kroppen, hvilket bidrager til en smertefri hverdag.

Fysiurgisk massage

Hvad er fysiurgisk massage? Fysiurgisk massage er en udbredt og anerkendt massageform, hvor formålet er at få bevægelsesapparatet til at fungere optimalt. Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, sener, ledbånd og knogler, og er en effektiv behandlingsmetode mod smerter og muskelspændinger i kroppen. Den fysiurgiske massage adskiller sig fra almindelig kropsmassage, som er en overfladisk massageform, der primært anvendes til at berolige og skabe velvære. Fysiurgisk massage arbejder med dybdegående massage, som har til formål at afhjælpe og forebygge skader. Blandt de positive indvirkninger finder du blandt andet:
 

 • Smertelindring

 • Afhjælper spændingshovedpine

 • Øget bevægelighed i muskler, sener og led

 • Forkortet restitutionstid

 • Afhjælper muskelspændinger

 • Er forebyggende mod skader


Hos Ryg og Knæcenteret får du behandling af en af vores professionelle fysiurgiske massører med stor viden indenfor kroppens anatomi. Vores klinik er bygget på fundamentet om at være førende indenfor viden, hvilket har resulteret i at vi i dag er blandt landets fremmeste indenfor smertebehandling, og herunder fysiurgisk massage. Går du til dagligt og døjer med gener i musklerne, kunne en behandling hos en fysiurgisk massør derfor være et oplagt valg. 

Rygmassage, nakkemassage, benmassage mm.

Hos Ryg og Knæcenteret har vi erfaring i at behandle, og massere, alle kroppens muskelgrupper. Vores dygtige massører behandler og afhjælper muskelspændinger på effektiv vis, så du kan opnå en hverdag uden gener og smerter i kroppen. Hos Ryg og Knæcenteret tilbyder vi blandt andet massage indenfor følgende områder:
 

 • Massage af ryg

 • Massage af nakke

 • Massage af ben

 • Massage af skulder

 • Massage af lænden

 • Og meget mere… 

 

Har du brug for massage skal du ikke tøve med at kontakte os, eller bestille en tid hos en af vores dygtige massører. Du kan bestille en tid på en af vores klinikker ved at følge nedenstående link:

bottom of page