top of page
Ryg og Knaecenter logo.png

Naturtræning i Køge

Hos Ryg og Knæcenteret har du mulighed for at tilmelde dig vores naturtræning i Køge. Naturtræning er for alle de mennesker, som ønsker at være fysisk aktiv og komme ud i naturen på sammen tid. Naturtræning er en kombination af socialt samvær og motion, hvilket hjælper dig med at skabe en stærkere krop og sundere sind.

 

Med naturtræning har du mulighed for at opleve de mange forskellige træningsmuligheder naturen tilbyder os. Naturen giver os næsten ubegrænsede antal muligheder for forskellige øvelser, og uanset om du ønsker at øge din styrke, kondition eller balance, så kan vi næsten altid finde redskaber i naturen der kan hjælpe. At træne i naturen giver dig ikke kun luft i håret og bedre kondition, det giver dig også spændende sanseindtryk som dufte, lyde og farver, som alle skifter i takt med de forskellige årstider. 

Hvad indeholder naturtræning?

Hver træning indeholder en opvarmningsdel, derefter en styrke og konditionsdel, og til slut vil der blive arbejdet med bevægelighed og smidighed. Under naturtræningen vil vores dygtige fysioterapeuter altid tage højde for dit individuelle niveau, så du kan få det maksimale ud af din træning hos os.

 

Naturtræning har en positiv indvirkning på deltagernes fysiske og mentale velvære, og interessen for naturtræning er steget støt gennem det seneste år. De mange forskellige øvelser som du gennemgår på vores naturtræning, vil både være med til at skabe større funktionsevne, færre smerter i kroppen og derigennem højere livskvalitet.  

Pris: 295,- pr. måned

For 295,- pr. måned har du mulighed for at deltage på alle vores naturtræninger. Alle vores træninger foregår mandag morgen ved Åsen i Køge. Har du lyst til at komme i gang med naturtræning, så er du velkommen til at kontakte os ved at bruge nedenstående kontaktoplysninger.

bottom of page