top of page
Rygcenter logo faelles.png

Velkommen til Ryg- & Knæcenter. 

Vision:

Det er målet at man som patient hos Ryg- & Knæcenteret oplever en helbredende, personlig og sammenhængende behandling.

Vi er en specialiseret klinik der tilbyder osteopati stud og fysioterapi, med speciale indenfor smerter, ryglidelser, slidgigt, kvindeproblematikker, spædbørn, sportsskader mm.​

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Dette gøres ved en grundig forundersøgelse, der kommer vi omkring skaden/smerten, kost, medicin, tidligere operationer/skader, psyke, fysik mm. Dette gøres for at have det bedst mulige fundament til at finde årsagen til smerterne, da årsagen næsten aldrig sidder det sammen sted som smerten.

Vi er opdateret på nyeste forskning og behandlingsmetoder og er en af landets førende indenfor viden omkring smerter og behandling.

Ryg -og Knæcenteret er en specialiseret privat klinik der ydes derfor ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Det vil sige, at der er 100% egenbetaling som patient hos os, medmindre man har en privat sundhedsforsikring.

 

Du bliver som patient garanteret, at vi lægger vægt på følgende tre punkter:​ Du skal føle dig hørt, set og taget alvorligt.

Hvis der ikke er sket fremgang på færre smerter, større styrke eller bedre funktion efter 2 gange, så skal der foretages andre tiltag.

Du skal have behandlet årsagen og ikke kun symptomet. Årsagen til smerterne sidder næsten aldrig samme sted, som man har smerterne

 

Klinikken er bygget på et fundament af at gøre en forskel og være først på viden, hvilket har resulteret i, at vi nu er en af landets fremmeste indenfor smertebehandling. Vi har samarbejde med Professionshøjskolen Absalon, og er i gang med at blive akkrediteret af IKAS. ​​

Alle vores behandlere er specialiseret eller i gang med at efter- videre uddanne sig.

Læs mere om vores team her

Klinikkens historie

Efter flere års ansættelse i privat praksis, startede Mark Bjerre Ebbesen I april 2016 op for sig selv i et lille lokale i Solrød. I oktober 2016 udvidede vi med en klinik på Møn. I september 2017 havde klinikken i Solrød vokset sig så stor, at der måtte rykkes i større lokaler i det centrale Køge, nærmere bestemt Hugos Gård. I september 2019 blev der udvidet til Borup, og senest i 2020 åbnede klinikkerne på Nykøbing F og Køge Nord til.

bottom of page