Velkommen til Køge Bugt-Møn-Borup Ryg- & Knæcenter. 

Vi er en specialiseret klinik der tilbyder osteopati og fysioterapi, med speciale indenfor smerter, ryglidelser, slidgigt, kvindeproblematikker, spædbørn, sport mm.

 

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Dette gøres ved en grundig forundersøgelse, der kommer vi omkring skaden/smerten, kost, medicin, tidligere operationer/skader, psyke, fysik mm. Dette gøres for at have det bedst mulige fundament til at finde årsagen til smerterne, da årsagen næsten aldrig sidder det sammen sted som smerten.

Vi er opdateret på nyeste forskning og behandlingsmetoder og er en af landets førende indenfor viden omkring smerter og behandling.

Køge bugt/Møn/Borup Ryg -og Knæcenter er en specialiseret privat klinik der ydes derfor ikke tilskud fra den offentlige sygesikring.
Vision

Det er målet at man som patient hos Køge Bugt/Møn/Borup Ryg- & Knæcenter oplever en helbredende, personlig og sammenhængende behandling.

Vores mål er at kunne tilbyde noget ekstra i forhold til det offentlige sundhedssystem. Vi har den enkelte i centrum, og via vores store faglige viden og vores tætte samarbejde med privat hospitaler, lægehuse og andre sundhedsprofessioner får man en sammenhængende behandling hos os.

Hos os får man som patient ikke at vide, at der ikke kan gøres noget. Vi laver altid en grundig og høj faglig undersøgelse af hele kroppen.

​Vi behandler årsagen til skaden og betragter det hele menneske og fokuserer ikke bare på symptomerne.

​Fordi det handler om sund fornuft når det kommer til helbredet.

Lad os hjælpe, vi giver muligheden for et bedre liv.

Vi er en af Danmarks førende klinikker indenfor viden, vi er i konstant udvikling med et team af engagerede og dygtige behandlere, der holder sig opdateret gennem relevante kurser og videreuddannelser.

 

Alle vores behandlere er specialiseret eller i gang med at efter- videre uddanne sig. 

Læs mere om vores team her

Klinikkens historie

I april 2016 startede Mark Ebbesen op, efter flere års ansættelse i privat praksis for sig selv i et lille lokale i Solrød, i Oktober 2016 blev klinikken åbnet på Møn og i september 2017 havde klinikken i Solrød vokset sig så stor at der måtte rykkes i større lokaler i det centrale Køge, nemlig Hugos Gård. I september blev der så udvidet til Borup.

 

Så siden 2016 har det resulteret i vi ligger i 3 forskellige byer og 2 forskellige kommuner. 

 

Klinikken er drevet af at gøre en forskel, være først på viden og har resulteret i at vi nu er en af landets fremmeste indenfor smertebehandling. Vi har samarbejde med Professionshøjskolen Absalon of er i gang med at blive akkrediteret af IKAS. 

Klinikken er en specialiseret privat klinik afskåret fra den offentlige sygesikring. Det vil sige at der er 100% egenbetaling som patient hos os, medmindre man har en privat sundhedsforsikring.

Der har lige fra første dag i klinikkens historie været fokus på disse tre punkter:

  1. Patienten skal følge sig hørt, set og taget alvorligt.

  2. Hvis der ikke er sket fremgang på færre smerter, større styrke eller bedre funktion efter 2 gange, så skal der foretages andre tiltag.

  3. Patienten skal have behandlet årsagen og ikke kun symptomet. Årsagen til smerterne sidder næsten aldrig samme sted som man har smerterne

Koege Bugt Moen Borup Center logo.png

Kontakt os

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Køge Bugt Ryg- og knæcenter

Brogade 19 D.

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Møn Ryg- og knæcenter

Elmevej 2

4780 Stege

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk​

Borup Ryg- og knæcenter

Hovedgaden 60E

4140 Borup

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Lykkebækvej Ryg- og knæcenter

Lykkebækvej 4

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk

Nykøbing F. Ryg- og knæcenter

Herningvej 19

4800 Nykøbing F.

Tlf: 61 16 76 16

Mail: info@rygogknae.dk