Kontakt os

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Køge Bugt Ryg- og knæcenter

Brogade 19 D.

4600 Køge

Tlf: 61 16 76 16

Mail: kb.rygogknae@gmail.com

Møn Ryg- og knæcenter

Elmevej 2

4780 Stege

Tlf: 61 16 76 16

Mail: kb.rygogknae@gmail.com

Borup Ryg- og knæcenter

Hovedgaden 60E

4140 Borup

Tlf: 61 16 76 16

Mail: kb.rygogknae@gmail.com

Velkommen til Køge Bugt-Møn-Borup Ryg- & Knæcenter. 

Vi er en specialiseret klinik der tilbyder osteopati og fysioterapi, med speciale indenfor smerter, ryglidelser, slidgigt, kvindeproblematikker, spædbørn, sport mm.

 

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Dette gøres ved en grundig forundersøgelse, der kommer vi omkring skaden/smerten, kost, medicin, tidligere operationer/skader, psyke, fysisk mm. Dette gøres for at have det bedst mulige fundament til at finde årsagen til smerterne, da årsagen næsten aldrig sidder det sammen sted som smerten.

Vi er opdateret på nyeste forskning og behandlingsmetoder og er en af landets førende indenfor viden omkring smerter og behandling.

Køge bugt/Møn/Borup Ryg -og Knæcenter er en specialiseret privat klinik afskåret fra den offentlige sygesikring.
Vision

Det er målet at man som patient hos Køge Bugt/Møn/Borup Ryg- & Knæcenter oplever en helbredende, personlig og sammenhængende behandling.

Vores mål er at kunne tilbyde noget ekstra i forhold til det offentlige sundhedssystem. Vi har den enkelte i centrum, og via vores store faglige viden og vores tætte samarbejde med privat hospitaler, lægehuse og andre sundhedsprofessioner får man en sammenhængende behandling hos os.

Hos os får man som patient ikke at vide, at der ikke kan gøres noget. Vi laver altid en grundig og høj faglig undersøgelse af hele kroppen.

​Vi behandler årsagen til skaden og betragter det hele menneske og fokuserer ikke bare på symptomerne.

​Fordi det handler om sund fornuft når det kommer til helbredet.

Lad os hjælpe, vi giver muligheden for et bedre liv.

Vi er en klinik i konstant udvikling med et team af engagerede og dygtige behandlere, der holder sig opdateret gennem relevante kurser og videreuddannelser. Læs mere om vores team her

Koege Bugt Moen Borup Center logo.png