top of page
Ryg og Knaecenter logo.png

Velkommen til Ryg- & Knæcenter. 

Vision: 

Det er målet at man som patient på alle Ryg- & Knæcenter klinikkerne (Køge, Borup, Møn og Nykøbing Falsteroplever en helbredende, personlig og sammenhængende behandling. 
 

Hvad kan du forvente som patient?: 
 

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Dette gøres ved en grundig forundersøgelse, der kommer vi omkring skaden/smerten, kost, medicin, tidligere operationer/skader, psyke, fysik, livsstil og andre relevante oplysninger.  
Dette gøres for at have det bedst mulige fundament til at finde årsagen til smerterne, da årsagen næsten aldrig sidder det sammen sted som smerten. 

Vi er opdateret på nyeste forskning og behandlingsmetoder og er en af landets førende indenfor viden omkring smerter og behandling. 

Du bliver som patient garanteret, at vi lægger vægt på følgende tre punkter:​ Du skal føle dig hørt, set og taget alvorligt. 

Hvis der ikke er sket fremgang på færre smerter, større styrke eller bedre funktion efter 2 gange, så skal der foretages andre tiltag. 

Du skal have behandlet årsagen og ikke kun symptomet. Det er vigtigt at du bliver klædt på til selv at varetage din træning og omlægninger det skal til for at holde smerterne og skaderne på et minimum. 

 

Hvem er vi?: 

 

Vi er en specialiseret og kvalitet sikret klinik med en gruppe dedikeret og erfarne behandlere, der tilbyder fysioterapi, med ekspertise indenfor smerter, ryglidelser, slidgigt, kvindeproblematikker, spædbørn, sportsskader mm.​ 
 

Ryg -og Knæcenteret er en specialiseret privat klinik der ydes derfor ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Det vil sige, at der er fuld egenbetaling, medmindre man har en privat sundhedsforsikring. Vi samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer. Du kan altid kontakte os for at høre om vi samarbejder med din sundhedsforsikring. 

 

Klinikken er bygget på et fundament af at gøre en forskel og være først på viden, hvilket har resulteret i, at vi nu er en af landets fremmeste indenfor smertebehandling. 

Alle vores behandlere har eller er i gang med efter- videreuddannelse indenfor områder der kan hjælpe med smerter. Vi har behandlere som fungerer som censorer på fysioterapeutskolerne og samarbejder med lægehusene og andre sundhedsprofessionelle som kan optimere patientforløbene.  

 

Kost sagt, så har vi tiden, ekspertisen og motivationen til at kunne hjælpe dig til et bedre liv.  
 
Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale og leve et sundere og mere aktivt liv. Du kan trygt kontakte os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig.  
 
Historien bag Ryg- & Knæcenter: 
 
Grundlægger Mark Bjerre Ebbesen åbnede sin første klinik i Solrød 2016. Derefter blev der åbnede klinikker i Køge, Borup, Møn og Nykøbing F. 
 

Ordentlig behandling, faglighed og ærlighed har fra begyndelsen været grundstenene i Mark Bjerre Ebbesens virke. Mark Bjerre Ebbesen er en af pionererne indenfor privat fysioterapi. Det både forretningsmæssigt og i fagforeningsregi, hvor Mark Bjerre Ebbesen kæmper for ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de mange fysioterapeuter, samt skaber arbejdspladser for mange nye fysioterapeuter. 
 
​ 

Læs mere om vores team her 

fysio-1_edited.jpg
bottom of page