top of page
Ryg og Knaecenter logo.png

Fysioterapeut til spændende stilling søges 

Ryg- & Knæcenteret søger en fysioterapeut til Nykøbing Ryg- & Knæcenter (Englandsvej 2) 

 

Om stillingen: Stillingen vil være som selvstændig indlejer  

Stillingen forventes at være over 30 timer. Man vil man have mulighed for at vikarierer på nogle af vores andre klinikker så timerne kan suppleres op.

 

Du vil selv have mulighed for at være med til at skabe din egen stilling og få ansvar. Du kommer til at have daglige gang på vores afdeling i Nykøbing Falster (Englandsvej 2) som er en ny afdeling.  

Du vil have en blanding mellem hold, individuelle patienter samt undervisning. 

Du vil blive en del af et dynamisk og engageret team der går op i faglighed, god service og et godt arbejdsmiljø. 

Klinikken er ny og derfor vil du ret tidligt kunne være med til at udvikle og sætte retningen for en privat klinik der gør en forskel. 

Vi forventer: du er uddannet fysioterapeut med efter/videre uddannelse indenfor træning og/eller manuel behandling. Kendskab til Rygskole og GLA:D en fordel. Vi forventer også at du har interesse for undersøgelse, behandling, træning og genoptræning. Erfaring fortrækkes men er ikke et krav. 

Vi er: En specialiseret privat klinik i smerte, ryglidelser og træning. Vi lægger vægt på at behandle efter god evidens, med aktive forløb og nysgerrighed efter hele tiden at blive bedre i behandlingerne. Vi har behandlere indenfor fysioterapi, kiropraktik, osteopati, sportsfysioterapi, kandidat i idræt og sundhed, gyn obs. mv. 

Vi afholder klinisk konference hver 14. dag, hvor alt klinikkens faglige personale samles og videns udveksler og sparrer med hinanden. 

Vi afholder løbende interne kursusdage og lever op til krav i forhold til akkreditering, styrelsen for patient sikkerhed og er en privat klinik i hastig fremgang. 

Vi har en af de bedst fungerende administrative enheder med en god struktur, plads til at udvikle sig personligt og være med til at bygge noget op. Her er man ikke bare en behandler i flokken, men kan sætte sit eget præg. 

 

Ansøgningen kan du sende til info@rygogknae.dk med vedlagt CV  

Stillingen forventes besat hurtigst muligt og vi tager ind til samtale løbende.  

bottom of page