top of page
MicrosoftTeams-image (4).png

Vallø Golf Fysioterapi - Skadesfri Golf

Ryg og Knæcenteret er officiel samarbejdspartner og behandler for Vallø Golf. Vi er eksperter i sportsbehandling, og har mange års erfaring i at behandle alle typer atleter. Lige fra golfspillere, fodboldspillere, håndboldspillere og mange andre.

 

Men på vores klinik hos Vallø Golf, handler det 100% om golfspillere. Uanset om du ønsker hjælp med at forbedre din fysiske performance, eller har behov for behandling af kroniske eller akutte skader / smerter, så er du i trygge hænder hos vores eksperter. Vi har altid fokus på helheden, hvor både kroppen og det mentale er inddraget i forløbet, og du er derfor altid sikret en grundig undersøgelse og behandling. Alle vores forløb, både når det kommer til performance optimering og skadesbehandling, er skræddersyet til den enkelte person.

HVad kan vi hjælpe med?

På vores klinik hos Vallø Golf hjælper vi både med optimering af performance og behandling af golfskader. Herunder går vi mere i dybden med hver i sær.

Behandling af golfskader

Golfskader er primært overbelastningsskader, hvilket ofte skyldes en kombination af gentagne rotationsbevægelser og- / eller manglende styrke og smidighed i kroppen. Nogle af de hyppigste skader vi ser hos både elite- og amatørspillere er:

 

  • Rygskader

  • Albueskader

  • Skulderskader

  • Knæskader

 

For at kunne behandle din skade effektivt, forudsætter det at der bliver stillet en præcis diagnose. Derfor vil du altid gennemgå en grundig undersøgelse, som ikke kun kigger på din skade, men din krop som helhed. Derefter udvikler vi et skræddersyet behandlingsforløb til netop dig, som ofte består af en kombination af behandling samt styrketræning af bestemte muskelgrupper.

Optimering af din golf performance

Både som elite- og fritids golfspiller er styrken i din kropsstamme utrolig vigtig. De mange gentagnede rotationsbevægelser sætter store krav til din krop, og hvis man ikke er stærk og smidig i sin kropsstamme, kan det ødelægge din performance og føre til skader. Derfor er performanceoptimering en essentiel del af at spille golf.

 

Vores golf performance optimering består blandt andet af almen skadesforebyggelse, konditionstræning samt fokus på optimering af din biomekanik i forbindelse med udøvelsen. Udbyttet vil være mindre risiko for skader og et bedre golfhandicap.

Hvad koster det?

Der er tre forskellige muligheder for forløb / konsultationer på vores klinik. Hvis du er aktiv medlem af Vallø Golf, er du heldig at få 20% rabat på alle nedenstående forløb / konsultationer:
 

Golf Fitness:
Består af almen forebyggelse konditionel og styrkemæssigt målrettet den enkelte. Udbyttet vil være mindre risiko for skader og et bedre golfhandicap

Normal pris: 400,- specialpris for medlemmer af Vallø Golf: 320,-

 

Golf Performance:
Består af optimering af ens biomekanik i forbindelse med udøvelsen. Derudover konditionel og styrkemæssig fokus.

Normal pris: 500,- specialpris for medlemmer af Vallø Golf: 400,-

 

Golf Behandling:
Behandling af kroniske og akut opståede skader/smerter.

Normal pris: 400,- specialpris for medlemmer af Vallø Golf: 320,-

Bestil tid her

bottom of page